Valikko Sulje

Heinäkuussa Monitoimihallissa pidetty Valokeilassa- näyttely onnistui hyvin, mukana oli mukavasti uusia tekijöitä ja mahtavia teoksia.  Erityiskiitos Minna- Maijalle, joka valvoi näyttelyä.

Alla osa kävijöiden kommenteista:

” Tykkäsin kaikesta!”

” Hyvää Kaunista Monipuolista”

” Erilainen yllätyksellinen – positiivinen asia”

” Sähkölamput – kiva idea! Mainostakaa näyttelyä tulevaisuudessa enemmän!”

” Valot pitää olla salissa”

” Hämärä näyttelytila parempi kuin hallin loisteputkivalot”

” Kiitos mielenkiintoisesta kokemuksesta. Eka kerta taidetta taskulampun valossa.”

” Muutama hyvä, aika erilaisia. P.s kiva juttu toi lamppu.”

” Lamppu oli kiva keksintö. t: Mimosa 6v.”

” Hyvä meininki! Lisää vaan”

” Hienoja töitä, ilo katsella!”

” Näyttely oli hienosti toteutettu ja kiva idea oli pimeä.”

” Inspiroiva näyttely, monipuolisuudesta tuli tarttuva tekemisen meininki, teki itsekin mieli heti ryhtyä johonkin, hauska tuo taskulamppuidea. Kiitos.”

” Monelta näkökulmalta ilahduttava näyttely. Katseita avartava uusiin ulottuvuuksiin.”

” Valokeila näyttää teoksen läheltä mutta koko tunnelmaa ei voi aistia kun joutuu katsomaan niin läheltä, valo ei riitä.”

” Hyvä oivallus katsoa lampuilla tauluja. Etenkin öljy/akryylimaalauksia. Niissä erottuu siveltimen jäljet. Hienoja töitä!”

” Kiva idea. ”Joutui” keskittymään yhteen teokseen kerralla. Ei tullut ”läpijuoksua”. Onnittelut.”

 

Valokeilassa – taidenäyttely pidetään Monitoimihallilla heinäkuussa. Näyttelyssä jokainen työ nousee valaistuksen avulla vuorollaan valokeilaan ja katsoja pääsee mukaan ennen kokemattomalle taideseikkailulle. Näyttelyn avajaisia juhlitaan 2.7.2013 klo 18. Näyttely avoinna heinäkuun ajan tiistaista sunnuntaihin klo 13-19 (suljettu ti 16.7 ja su 21.7 Kirmojen konserttien vuoksi). Näyttelyyn vapaapääsy.

Valokeilassa näyttelyn jyrytys on monitoimihallilla 1.7.2013 klo 11-14. Jyrytys toteutetaan tänä vuonna kaikkien näyttelyyn osallistujien voimin, joten sinulla on sananvalta päättää, millainen kokonaisuus näyttelystä muodostuu. Tuo kaksi työtä tarjolle jyrytykseen. Tarjotuista teoksista toinen tulee mukaan näyttelyyn. Jokaiselta osallistujalta valitaan siis yksi työ. Töiden valmistumisvuodella, tekniikalla tai aiheella ei ole rajoituksia. Töiden on oltava kuitenkin ripustusvalmiita.