Valikko Sulje

Päivitys 25.11.2013

Joulumyyjäiset sekä pikkujoulut Pikku Emännässä peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

 

Heippa sienalainen.

Vuosi on kääntynyt loppupuolelle ja Sienassa valmistaudutaan jo tulevan vuoden toimintaan.

Ensi vuoden tapahtumia on tarkoitus suunnitella kaikkien halukkaiden kanssa Saarijärven kaupungintalon alakerrassa, lounasravintola/kahvila Pikku Emännässä. Tapaaminen on keskiviikkona 27.11.2013 klo 18. Tarjolla on omakustanteinen ruokailu (15€), kahvit ja pikkujoulutunnelmaa. Ota mukaan pikkuinen paketti, joka laitetaan pukin konttiin jaettavaksi. Ennakkoilmoittautuminen perjantaihin 22.11.2013 klo 12 mennessä Suvi Hyppöselle 040-8320364.

Siena on mukana vanhusten pienkoteihin suuntautuneessa taideprojektissa. Sirkku Ahola on pyörittänyt pienkotien vaihtuvia taidenäyttelyitä. Nyt asiasta on innostuttu Saarikassa niin paljon, että myös hoivakoti Helmiinaan on ripustettu esille sienalaisten taidetta. Joulukuun vaihteessa olisi tarkoitus laittaa talviaiheisia teoksia esille. Jos olet halukas tuomaan oman talviaiheisin työsi lainaksi hyvään tarkoitukseen toimita teoksesi keskiviikkona 27.11.2013 klo 18, ylempänä kirjeessä mainittuun kaikille avoimeen tapaamiseemme.

Paikalliset käsityöläiset ja taiteilijat ovat perustaneet hyväntekeväisyysporukan, joka kerää rahaa Uusi Lastensairaala 2017-hankkeelle. Uusi Lastensairaala 2017 Likellä sydäntä ottaa lahjoituksena vastaan kädentaitajilta tuotteita, joiden myynnistä saadut tulot lahjoitetaan lastensairaalalle. Myyjäiset Saarijärven Joulunavauksessa 23-14.11. ja Edgarin päivän myyjäisissä 29.11. Saarijärven käsityökeskuksella. Lisätietoa Likellä sydäntä 

Sienalaisille tiedoksi, että Hienolan tilalla Pajupurolla järjestetään joulumyyjäiset 13-15.12, pe la ja su klo 10.00 alkaen. Paikalle voi tulla järjestämään myyntipistettä jo torstaina. Rajoituksia myytäville tuotteille ei ole vaan kaikki käy ja hinta tilasta on 10€/hlö/pvä. Osoite on Pajupurontie 322 A. Lisätiedusteluja Arvo Auviselta numerosta 0400245547.

Talvinäyttely on tuttuun tapaan Saarijärven kaupungintalolla helmikuussa. Näyttely toteutetaan yhteistyössä Sammakkokangas Oy:n kanssa. Mukana ovat ennakkoon ilmoittautuneet kierrätystaidenäyttelyyn osallistuneet henkilöt. Jos kiinnostuit asiasta vasta nyt, ota yhteyttä Outi Ruuskaan, outi.ruuska@sammakkokangas.fi tai 044-4685500. Vielä ehtii mukaan! Kierrätysnäyttely on kiertävä kokonaisuus, joka reissaa eri paikkakunnilla. Helmikuussa Saarijärvi, maaliskuussa Karstula, huhtikuussa  Kivijärvi ja Kinnula, toukokuussa Kannonkoski, kesäkuussa Pylkönmäki, elokuussa Viitasaari ja syyskuussa Pihtipudas.

Helmikuussa, samaan aikaan kierrätysnäyttelyn kanssa on sienalaisilla mahdollisuus tuoda töitä esille Cafe Picassoon. Näyttelystä tulee vielä tarkempaa infoa myöhemmin.