Valikko Sulje

Jäsenkirja on lähetetty postitse kaikille jäsenmaksun maksaneille kesäkuun alussa. Ota yhteyttä jos jäsenkirje on sinulta jäänyt saamatta!

 

Hei Sienalainen!

 

Siena järjestää taidenäyttelyn heinäkuussa monitoimihallilla.  Valokeilassa näyttelyn jyrytys on monitoimihallilla 1.7.2013 klo 11-14. Jyrytys toteutetaan tänä vuonna kaikkien näyttelyyn osallistujien voimin, joten sinulla on sananvalta päättää, millainen kokonaisuus näyttelystä muodostuu. Näyttelyssä jokainen työ nousee valaistuksen avulla vuorollaan valokeilaan. Katsoja pääsee mukaan ennen kokemattomalle taideseikkailulle.

 

 

Tuo kaksi työtä tarjolle jyrytykseen. Tarjotuista teoksista toinen tulee mukaan näyttelyyn. Jokaiselta osallistujalta valitaan siis yksi työ. Töiden valmistumisvuodella, tekniikalla tai aiheella ei ole rajoituksia. Töiden on oltava kuitenkin ripustusvalmiita. Näyttelyn avajaisia juhlitaan 2.7.2013 klo 18. Ajankohtaista tietoa kaikista asioista päivitetään www.siena.fi osoitteeseen.

 

 

 

Susanna Leed järjestää taidematkan Mänttään lauantaina 15.6.

 

Lähtö Saarijärveltä klo 8.00 Matkan hinta on 50€/hlö, sis.matkat, aamukahvin Keuruun Vanhassa Pappilassa, rooliopastuksen Keuruun Vanhassa Kirkossa

 

Taideviikolla seuraavat näyttelyt: paikka: Pekilo, nykytaidetta, ”Unien kaupunki” lipun hinta: 8,50 €/hlö

 

paikka: Honkahovi, laulaja Jorma Hynnisen taidetta, ”Vaeltajan näyttely” lipun hinta 5 €/hlö Tänne oltava 25 henkilön ryhmä, kun ilmoittaudut, kerro,jos haluat käydä myös täällä!

 

paikka: Serlachius, ”Paperiperkele”-näyttely,elämänkerta + kaksi muuta näyttelyä lipun hinta 5,00 €/hlö

 

Jokaiseen liput siis omakustanteisia eli ostetaan paikan päällä.

 

Lisätietoja matkasta: www.susannaleed.fi tai 0440-713807

 

 

Sirkku Ahola on aloittanut vanhusten pienkodeissa pyörivän vaihtuvan taidenäyttelytoiminnan. Kuukausittain vaihtuvat taiteilijat voivat toimittaa teoksiaan ilahduttamaan pienkotien asukkaita. Jos haluat olla kuukauden taiteilija ota yhteyttä Sirkkuun: 040-5378244

 

 

Sienan hallitus toivottaa aurinkoista kevättä!