Valikko Sulje

Saarijärven taiteilijaseura Sienan ”Törkeen tärkeetä” -näyttely
24.04.-07.06.09. Saarijärven museolla

Saarijärven taiteilijaseura Sienan näyttely ”Törkeen tärkeetä” johdattaa katsojan äärimmäisten kysymysten äärelle. Läänintaiteilija Hannu Castrenin juryttämässä näyttelyssä taiteilijat pohtivat; mikä on todella tärkeää minulle? Millaisia tärkeysjärjestyksiä teemme elämässämme pitkällä tähtäimellä ja toisaalta jokapäiväisissä askareissa? Millaisia vaakakuppeja ja puntareita tarvitaan, jotta jyvät erottuvat akanoista? Taiteen keinoin maailmanlaajuisia asioita saa sovitettua pieneenkin tilaan. Toisaalta pieniä, mitättömiltä tuntuvia asioita voi nostaa esiin ja tarkastelun alle. Tärkeät asiat eivät aina ole kauniita tai yksiselitteisiä. Kolikoilla on kääntöpuolensa.

Jäsenet voivat tuoda näyttelyyn 3-5 taideteosta, jotka ovat valmistuneet 2000-luvulla. Näyttelyyn tulevista teoksista, jotka eivät mielellään ole aikaisemmin olleet esillä, täytetään teostietolomake.

Teoksia voi tuoda Saarijärven museolle to 16.04 ja pe 17.04.  klo 12.00-19.00. Näyttelyn juryttää läänintaitelilija Hannu Castren.

Näyttelyn avajaiset ovat 23.04.09. klo 18.00

Sienä järjestää yhteistyössä Saarijärven museon, Sampo-lehden ja Webon Oy:n kanssa kaikille avoimen ”Törkeen tärkeetä” näyttelyjulisteen suunnittelukilpailun ajalla 1.10.-30.11.2008.

Tervetuloa!