Valikko Sulje

Tervehdys sienalainen

Uusi vuosi ja uudet kujeet ovat edessä. Tänä vuonna on syytä juhlaan, sillä Siena saavuttaa 25 vuoden iän. Juhlavuoden kunniaksi järjestetty taidekorttikilpailu on käyty läpi ja kortit ovat myynnissä. Yhdeksän mukaan valitun taiteilijan joukko edustaa hyvin Sienan monipuolisuutta ja osaamista. Oman korttinsa sarjaan ovat saaneet mukaan: Anne Karppanen, Tekla Piispanen, Ulla Kahma, Raili Korpela, Väinö Rusanen, Raili Taskinen, Suvi Hyppönen, Päivi Siikamäki ja Maisa Kivi. Kortteja on myynnissä cafe Picassossa, Saarijärven museolla ja Kipa kirjakaupassa.

Sienan hallitus on hieman muuttunut kokoonpanoltaan. Puheenjohtajana jatkaa Heini Tenokoski. Varapuheenjohtajana toimii Marja Rämänen. Sihteerin ja rahastonhoitajan tehtäviä hoitaa Suvi Hyppönen. Hallituksen vanhoina jäseninä jatkavat Päivi Siikamäki ja Eija-Liisa Aho. Uusina hallituksen jäseninä toimeen tarttuvat Kaisa Ilola, Anneli Myllylä ja Sirkku Ahola.

Jäsenmaksu on vuodelta 2010 15 euroa. Maksun eräpäivä on pe 5.2.2010. Sienan K-S    Osuuspankin tilinumero on 510200-23311. Tilisiirron viestitietoihin tulee kirjoittaa jäsenen nimi, jotta   meille välittyy tiedot maksetuista jäsenmaksuista. Jäsenmaksun lisäksi tänä vuonna otetaan käyttöön 5 euron jurytysmaksu. Jurytysmaksun voi maksaa käteisellä tai esittää kuitin maksusuorituksesta tuodessaan töitään näyttelyihin jurytettäväksi.

Kaupungintalolla 9.2-26.2.2010 esille tuleva talvinäyttely -Tunteita ja tuoksuja- kaipaa juuri sinun
töitäsi mukaan. Asianmukaisilla tiedoilla ja ripustusvalmiuksilla varustetut työt toimitetaan jurytettäviksi maanantaina 8.2 kello 10.30 mennessä. Jos töitä ei pääse tuomaan tuolloin voi ne jättää omalla vastuullaan jo edellisenä perjantaina 5.2 kaupungintalon aulaan, lasivitriinin viereen. Jurytyksen tulee paikalle tekemään Pekka Juntunen.
Siena järjestää tulevana kesänä kuvanveistokurssin 7.6.-11.6.2010. Opettajaksi on saatu viime kesältä Tapperien navettagalleriasta tuttu taiteilija Radoslaw Gryta. Kurssille otetaan 12 nopeimmin ilmoittautunutta. Kurssilla tutustutaan kuvanveiston erilaisiin mahdollisuuksiin ja keinoihin. Gryta toivoo, että osallistujat kertovat kurssille ilmoittautuessaan mahdollisista toiveistaan kurssin suhteen, jotta kurssista tulee mahdollisimman antoisa. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempia kuvanveisto-opintoja. Kurssin hinta on 50 euroa. Ilmoittautumiset 8.2.2010 mennessä Suville 040-832 0364.

Heinäkuussa järjestetään jälleen innostuneen vastaanoton saanut taidebasaari. Omia töitään voi tulla myymään itse tai jättää myyntiin Kirmojen aikaan. Tarkka paikka ja kellonajat basaarille ilmoitetaan paikallislehdissä ja Sienan internetsivuilla.

Ensi kesän retrospektiivinen näyttely lähestyy kutkuttavasti. Muistutamme, että nyt kannattaa kaivella varastojaan, sillä tulevaan kesänäyttelyyn toivotaan tekijöiltä töitä oman taiteellisen historiansa eri vaiheista. Tuo esille vanhoja ja uudempia töitäsi.  Näyttely on esillä kaupungintalon näyttelytilassa elokuun ajan. Tarkempi jurytyspäivä ilmoitetaan paikallislehdissä ja Sienan internetsivuilla. Näyttelyn juryttää Kirsi Tapper.

Puheenjohtaja
Heini Tenokoski
p. 040-503 1801
heini.tenokoski@karstula.fi

Sihteeri
Suvi Hyppönen
p 040-832 0364
suvi-tuulikki.hypponen@pp.inet.fi