Sienan taidemyyntinäyttely 18.6.-24.8.2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Sienan taidemyyntinäyttely pidetään 18.6.-24.8.2018 Lähitori Likellän yhteydessä, Halpahallin viereisessä rakennuksessa (Jyväskyläntie 35).

Näyttelyn yhteydessä on tarkoitus heinäkuussa järjestää työpajoja, joiden ideointiin ja toteutukseen sienalaiset ovat tervetulleita mukaan!

Töiden vastaanotto 13.6. klo 12-17 . Näyttelyyn tuotavien töiden lukumäärää tai ikää ei ole rajoitettu. Sienan hallitus pidättää oikeuden laittaa teokset esille parhaimmaksi näkemällään tavalla. Koska olemme Likellän vuokralaisina niin pieni myyntimaksu peritään, summa selviää lähiaikoina.

Sienan taidemyyntinäyttely on vain sienalaisille, joten tarkistathan että olet maksanut tämän vuoden jäsenmaksusi ennen töiden tuontia.  Lähitori Likellässä on myynnissä taiteen lisäksi käsitöitä ja muuta paikallista osaamista. Likellään mahtuu vielä myytävää joten vinkkaa kätevälle kaverille, jolla voisi olla omia tuotteita myyntiin asti. Likellän yhteyshenkilö Eeva-Stiina Mäenpää, sähköposti  maenpaa(at)kstpalvelut.fi /  puh:  0456162447 .  

 

Lisätietoa näiltä sivuilta tai Sienan hallituksen jäsenet, Facebook-sivut ja taiteilijaseurasiena(a)gmail.com