Valikko Sulje

Sienan keväisiä puuhia kesää kohden:

 

Sammakkokangas oy:n kierrätystaidenäyttelyn ”Löydetty KÄTKÖ” avajaiset ovat 3.2.2014 klo 18 Saarijärven kaupungintalolla.

(Sammakkokankaan kierrätystaidenäyttelystä on infottu mukaan ilmoittautuneita. Huomioikaa että ilmoitetusta poiketen kierrätystaidenäyttelyn työt otetaan vastaan Sammakkokangas Oy:n toimistolla. Toimisto sijaitsee Paavonaukiolla R-kioskin ja LähiTapiolan yläpuolella. Toimistolle on opasteet. Töitä voi tuoda ma – pe koko viikon 5 ajan. Tämä pikainen muutos johtuu siitä, että kaupungintalolla on remontti ja sen on määrä päättyä 31.1.)

 

Yleisön pyynnöstä taiteilijaseura Sienan talvinen näyttely 6.-28.2.14 Kahvila Picassossa ma-pe klo 9-17.

– Ripustusvalmiiden teosten 1-2 kpl/jäsen vastaanotto ke 5.2. klo 13-14.

 

Kesänäyttely Pikku Emännässä

Sienan kesänäyttely on tänä vuonna teemalla ”Sienan kesäinen kattaus”. Näyttelypaikkana toimii Kahvila ravintola Pikku Emäntä Saarijärven kaupungintalon alakerrassa. Viime kesän tapaan voit tuoda näyttelyyn tarjolle kaksi teosta, joista toinen valitaan mukaan näyttelyyn. Näyttelytilat ovat rajallisemmat kuin aiempina vuosina, joten hirmuisen kookkaita teoksia ei voida esille laittaa. Näyttely on avoinna koko heinäkuun. Teosten vastaanotto on kaupungintalolla 27.6.2014 kello 14-17.