Valikko Sulje

Kesällä on luvassa Sienan myyntinäyttely aivan Saarijärven keskustassa. Näyttely pidetään Kirmot-viikolla (18-24.7.2016) osoitteessa Kauppakatu 6. Avajaiset ovat maanantaina 18.7. klo 17. Näyttely avoinna ti-su klo 11-18.

 

Näyttelyyn tulevat työt

Töiden tuonti maanantaina 18.7 klo 10-13.  Näyttely on myyntinäyttely, josta taiteen saa heti mukaansa eli työt vaihtuvat toivottavasti nopeaan tahtiin! Työrajoitus on 5 työtä esillä per taiteilija mutta jos/kun töitä myydään niin lisää saa tuoda koko viikon ajan. (Mahdollista on myös tuoda näyttelystä pois jääneistä töistä portfolio, joista asiakas voi valita haluamansa teoksen.) Huomioithan että jos työt ovat suurikokoisia voimme joutua rajoittamaan esillä olevaa kpl-määrää. Töiden tekniikkaa tai valmistusaikaa ei ole rajattu.

 

Ripustusmaksu ja myyntiprovikka

Ripustusmaksu 10 € ja ilmaiseksi sienalainen selviää jos hoitaa muutaman myyntivuoron näyttelyn yhteydessä. Myyntivuorojen varaukset töiden tuonnin yhteydessä.  Myyntiprovikkaa ei Siena jäseniltään peri.

Työpajat

Työpajat kello 14-16:

tiistai jääkaappimagneettien teko

keskiviikko rintamerkkien valmistus ”Väritä Saarijärvi”

torstai taittele ja taiteile tapetista

perjantai Tuunaa vaattees-kankaanpainopaja (ota mukaan oma vaate, kengät, kassi tms)

Työpajat ovat ilmaisia.

Myyntinäyttelyn yhteydessä toimii pop-up-kahvila Taidelataus

 

PÄIVITÄMME INFOA NETTISIVUILLE JA FACEBOOK-SIVUILLE! (Facebook-sivuja pääset lukemaan vaikka sinulla ei olisi Facebook-tunnuksia!)