Valikko Sulje

Taiteilijaseura Siena ry. jäsenkirje toukokuu 2021 sisältää jäsenmaksutiedot, vuosikokouskutsun, tiedot seuran kesänäyttelyyn osallistumisesta sekä näyttelykutsun uuteen galleriaan.

 

Hei Sienalainen! 

Tulevana kesänä otetaan varovaisia askelia kohti tavallista taide-elämää. 

Vuosikokous torstaina 17.6. klo 17 Saarijärven museon terassilla. Noudatamme koronaohjeistuksia. Tervetuloa!

Näyttely Irtipäässeet 1.7.-13.8. toteutuu Käsityökeskuksen Vinttigalleriassa. Töiden vastaanotto vintillä tiistaina 29.6. klo 12-15. Teoksilla ei ikärajaa eikä rajoitusta tekniikan suhteen.

 

Seuraa Sienan kotisivuja, facebook-sivuja, Instagramia, sähköpostiasi ja paikallista mediaa. Ilmoitathan meille, jos osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi muuttuu.

 Heini Tenokoski 040-5031801                     Suvi Hyppönen 040-8320364 

Puheenjohtaja                                                     Sihteeri

Sähköposti: taiteilijaseurasiena@gmail.com

 

 

 

 Vuoden 2021 Sienan jäsenmaksu  15 euroa

Tilinumero: FI06 5102 0020 0033 11                               Viitteeksi maksettaessa oma nimi.

 

 

*******************************************************************************

NÄYTTELYKUTSU SIENALAISILLE

 

Galleria Ahku  avautuu Paavolassa, Opintie 2, osana Saarijärven Kulttuuriraittia 28.6.2021. Galleria Ahkun ensimmäinen näyttely jakaantuu koostumukseltaan kahteen osaan: 

1)      Ryhmä saarijärveläisiä tai saarijärveläis-lähtöisiä taiteilijoita kutsutaan näyttelyyn.

2)      Vapaaseen tarjontaan Sienan jäsenille.

 

Jos siis olet Saarijärven taiteilijaseura Sienan jäsen, voit tarjota näyttelyyn 3–5 taideteostasi, jotka ovat syntyneet vuosien 2019–2021 aikana. Koska kyse on yhteisnäyttelystä, taiteilijan on tärkeää  kiinnittää huomiota teossarjan yhtenäisyyteen. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että teossarja olisi rajattu vain yhteen tekniikkaan ja mittakaavaan. Tarjottu sarja voi aivan hyvin koostua vaikkapa maalauksista ja veistoksista, jos taiteilija kokee niiden välillä omaan ilmaisuunsa liittyvän yhteyden.

 

Teoksia otetaan vastaan Galleria Ahkussa maanantaina 21.6. klo 10–17. Kesänäyttelyn järjestäjä toivoo, että jokaisessa seinälle tulevissa teoksessa on ripustuselementit valmiina ja jos mahdollista veistoksissa jalustat.  Jos kyse on tilateoksesta, installaatio-ohje on tärkeä. Taiteilija voi myös itse tulla asettelemaan tilateoksensa näyttelyn kuraattorin osoittamaan tilaan.

 

Tarjottujen teosten pohjalta näyttelyn kuraattori Hannu Castrén valitsee kesänäyttelyyn tulevat taideteokset. Näyttelystä poisjääneet teokset pitää noutaa galleriasta 23.6. klo 10–17 välisenä aikana. Kesänäyttelyn kuraattorina toimii Hannu Castrén ja näyttelyn järjestää Saarijärven museon ystävät.

 

Lisätietoa Ahkun kesänäyttelystä

 

Kuraattori

Hannu Castrén

puh o5o 595 0759

 

Saarijärven museon ystävät ry

Puheenjohtaja

Eeva Kuusela

puh o44 091 7299

 

Näyttelyterveisin,

Saarijärven museon ystävät