Valikko Sulje

Jäsenkirje 2020/tiedot jäsenmaksua varten vuodelle 2020 

Hei Sienalainen! 

Hyvää alkanutta vuotta. Vuoden 2020 myötä Siena jatkaa taiteellista toimintaansa, vaikka kulttuurin kehittämishanke Pensselit sannasta päättyi. Hankkeen puitteissa aloitettuja tempauksia ja toimintaa pyritään jatkamaan muiden paikkakunnan toimijoiden kanssa yhteistyössä. Museon valmistuva remontti ja näyttelytoiminnan käynnistyminen tuokin tähän vuoteen hienon kevättalven taidestartin. 

Ehdotuksia, palautetta ja keskustelua siitä, millaista toimintaa Sienan toivotaan järjestävän, otetaan mielellään vastaan. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua tulevaan toukokuun vuosikokoukseen, tule mukaan suunnittelemaan yhdessä Sienan tulevaisuutta alkaneella uudella vuosikymmenellä. Vuosikokouksen tarkka aika ja paikka selviää keväämmällä. 

Viime kesänä Käsityökeskuksen Vinttigalleriassa ollut Yhteys-näyttely keräsi 8.6.-17.8. aikana yli 450 nimeä vieraskirjaan. Tunnelmallinen näyttelytila herätti kävijöissä ihastusta. Ensi kesän näyttelytila ja -aika on vielä auki. Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan! 

Talvinäyttely järjestetään tänä vuonna Saarijärven kaupungintalon näyttelytilassa. Näyttelyaika on helmi-maaliskuussa 11.2.-6.3.2020. Avajaisia vietetään maanantaina 10.2. Näyttelyn nimi on Eilen, Tänään ja huomenna. Näyttelyyn toivotaan osallistujilta teos oman taiteentekemisen alkuvaiheilta ja sille työlle viime aikoina tehty pari. Töillä voi olla sama teema tai ne voivat olla muuten mielenkiintoinen vertailukohta siitä, miten oma tekeminen on ajan myötä muuttunut. 

Teosten vastaanotto talvinäyttelyyn on sunnuntaina 9.2.2020 klo 12-14. 

********************************************************************

Sienalaisilla on mahdollisuus saada teoksiaan esille maksuttomaan näyttelytilaan Jamkin Biotalousintituutin näyttelytilaan. Rakennus löytyy osoitteesta Tuumalantie 17 Saarijärven Tarvaalasta. Näyttelytilassa on uudet ripustuskiskot ja mahdollisuus saada seinälle noin 20 teosta, riippuen koosta. Käy tutustumassa näyttelytilaan Kampuksen aukioloaikoina; arkisin klo 8-16. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Anja Ståhliin, anja.stahl@jamk.fi tai soita biotalousintituuttiin; 020-743 8100 

Taiteellisin terveisin, Sienan hallitus 

Lisätietoa Sienasta sekä hallituksen yhteystiedot löytyvät: www.siena.fi 

Ota yhteyttä: taiteilijaseurasiena(a)gmail.com 

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista 

Taiteilijaseura Siena ry. 

Vuoden 2020 jäsenmaksu on 15 euroa.  

 Tilinumero: FI06 5102 0020 0033 11  

Eräpäivä 2.2.2020 (paperikirjeessä erheellisesti 22.1.)

Viestikenttään jäsenen nimi. Viestikenttään voi ilmoittaa myös muuttuneet osoitetiedot tai uuden jäsenen yhteystiedot.