Valikko Sulje

Tervehdys sienalainen!

Kevätaurinko alkaa jo lämmittää ja mieli haikailee ensi kesän rientoihin. Talvinäyttely oli esillä Saarijärven kaupungintalolla 07.-26.02.2011 teemalla ”Unelmia”. Juryttäjänä toimi Alberto Ferretti. Kaupungintalolla on uusittu näyttelytilan valaistus –ja ripustuskalustoa, joten näyttelyiden pystytys on helpottunut entisestään.

Muistutamme vielä, että jäsenmaksu tälle vuodelle on 15 euroa. Summan voi maksaa Osuuspankkiin tilille 510200-23311. Maksaessa laita viestiksi jäsenen nimi ja osoite. Jurytysmaksu koko vuodelle on 5,- euroa (kesänäyttelyssä erillinen ripustusmaksu). Uusien sääntöjen mukaan sienan jäsenyys päättyy, jos jäsenmaksu on maksamatta kolmelta vuodelta peräkkäin.

Kesäkuun 6.-10. päivä järjestetään jälleen Radoslaw Grytan vetämä kuvanveistokurssi. Hintaa kurssille tulee noin 50 euroa/osallistuja. Kurssipaikaksi on suunniteltu edellisen vuoden tapaan Pajupuron koulua. Tänä kesänä kurssin järjestelyvastuussa on Saarijärven kansalaisopisto. Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu suoraan kansalaisopiston toimistoon. Seuraa siis kesäkurssien ilmoittelua. Paikkoja kurssille on rajoitettu määrä!

Radoslaw Gryta juryttää Sienan järjestämän kaikille avoimen taidenäyttelyn. Näyttely järjestetään Saarijärven Kisasuojassa. Teokset (3-5 kpl, korkeintaan 3 vuotta vanhoja) toimitetaan asianmukaisilla teostiedoilla (tekniikka, vuosi, tekijä, teoksen nimi, halutessasi hinta) ja ripustusvalmiuksilla Kisasuojaan to ja pe 9.-10.6.2011 kello 12-19. Näyttelyn ripustusmaksu on 10 euroa sienalaisille ja 20 euroa ei-sienalaisille. Näyttely avoinna yleisölle 20.6.-7.8.2011 päivittäin ti-su kello 12-18.

Kisasuojan näyttely liittyy hankkeeseen, jossa ensi kesälle on suunnitteilla yhteistyössä paikkakunnan eri kulttuuritoimijoiden kanssa yhteinen kulttuuritarjonnan voimannäytös. Kesäkuusta elokuuhun kestävä jurytetty kesägallerianäyttely, tapahtumat, tempaukset, työnäytökset, huutokaupat, musiikki, teatteri, hyviä tarjoiluja unohtamatta tulevat hurmaamaan paikalliset asukkaat ja vierailevat matkailijat ensi kesänä. Mukana toiminnassa ainakin Saarijärven museo, Art Hysteria, Pub Greendoor, Kafe Kardemum, Saarijärven kameraseura, Maaseudun sivistysliitto, MLL, Kirmot, Käsityökeskus, Saarijärven matkailu ja kulttuuritoimi ja kaikki muut toimijat, jotka vielä mukaan mielivät. Vinkkejä ja ehdotuksia otetaan vastaan.

Kaikille jäsenille avoin sääntömääräinen vuosikokous 23.5.2011 kello 17 Gummeruksen talossa (Ilolantie 14). Kahvitarjoilu.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Heini Tenokoski / puheenjohtaja / 040-5031801

Suvi Hyppönen / sihteeri / 040-8320364