Valikko Sulje

Hei Sienalainen!

 

Tämän kesäisen jäsenkirjeen aiheena alkuvuoden tapahtumat, vuosikokous, taidemyyntinäyttely sekä kesän tapahtumat.

 

Sienan hallinnoiman Pensselit sannasta-hankkeen järjestämä Kanssakulkijat-näyttely pidettiin Saarijärven museossa 1.2-6.5.2018.  Museolla vietettiin 14.-20.5.2018 museoviikkoa, jonka parissa Siena teki tiivistä yhteistyötä Saarijärven museon ystävät ry:n kanssa. Sienan taidekummit tekivät työpajoissa taidetta yhdessä esikoululaisten ja ekaluokkalaisten, yläasteelaisten sekä Toimintakeskuksen väen kanssa. Näissä työpajoissa tehdyt työt laitettiin museon seinille, jossa ne olivat esillä viikon huipentavan hulinapäivän yleisölle. Hulinapäivällä museolla oli mm. taide- ja käsityöbasaari, Marttojen köyhäinpuuroa, laulu- ja musiikkiesityksiä ja moottorisahaveistoa. Museoviikosta saatu palaute oli erittäin positiivista. Koulujen päättyessä Siena muistaa perinteiseen tapaan peruskoulunsa päättävää, kuvataiteesta kiinnostunutta nuorta 50 euron stipendillä.

 

Saarijärven taiteilijaseura Sienan vuosikokous pidetään keskiviikkona 13.6. klo 16 alkaen Lähitori Likellän tiloissa, Halpahallin viereisessä rakennuksessa (Jyväskyläntie 35). Samassa tilassa pidetään Sienan taidemyyntinäyttely 18.6.-24.8.2018. Töiden vastaanotto on 13.6. klo 12-17.

Näyttelyyn tuotavien töiden lukumäärää tai ikää ei ole rajoitettu. Sienan hallitus pidättää oikeuden laittaa teokset esille parhaimmaksi näkemällään tavalla. Koska olemme Likellän vuokralaisina, peritään 10 prosentin myyntiprovisio.

Näyttely on tarkoitettu vain sienalaisille (muilla korkeampi myyntiprovisio), joten tarkistathan ennen töiden tuontia että vuoden 2018 jäsenmaksu on maksettu. Jäsenmaksutiedot toimitettiin edellisen jäsenkirjeen mukana tammikuussa. Jos jäsenmaksu on jäänyt maksamatta niin vielä ehtii asian hoitaa kuntoon. Maksutiedot löydät kirjeen lopusta.

(Lähitori Likellässä on myynnissä käsitöitä ja muuta paikallista osaamista. Likellään mahtuu vielä myytävää joten vinkkaa kätevälle kaverille, jolla voisi olla omia tuotteita myyntiin asti. Likellän yhteyshenkilö Eeva-Stiina Mäenpää, sähköposti  maenpaa(at)kstpalvelut.fi /  puh:  0456162447 . )

Näyttelyn yhteydessä järjestetään heinäkuussa erilaisia työpajoja, joiden ideointiin ja toteutukseen olet tervetullut mukaan!

Pensselit sannasta-hankkeen tiimoilta on tulossa kesälle Kulttuurikeskiviikon tapahtumia. Heralassa tapahtuu 27.6. ja Toivi Järvisen taiteilijakodissa (museon piha-alue) 1.8. Tervetuloa mukaan!

Taiteellista kesää toivottaa Sienan hallitus

Lisätietoa Sienan hallitus, www.siena.fi , Facebook-sivut ja taiteilijaseurasiena(a)gmail.com

  • Vuoden 2018 jäsenmaksu on 15 euroa. Eräpäivä 13.6.2018.
  • Sienan tilinumero: FI06 5102 0020 0033 11 . Viestikenttään jäsenen nimi.