Valikko Sulje

Saarijärven taiteilijaseura Siena ry. jäsenkirje

 

Hei sienalainen.

 

Kesän touhut ja tohinat ovat juuri aluillaan. Vuosikokousta vietimme PikkuEmännän tiloissa 31.5. Kahvitarjoilun yhteydessä vuosikokous päätti, että nykyinen hallitus jatkaa tehtävässään.

 

Puheenjohtaja: Heini Tenokoski

Varapuheenjohtaja: Marja Rämänen

Sihteeri ja rahastonhoitaja: Suvi Hyppönen

Tiedotusvastaava: Eeva Tannermäki

muut hallituksen jäsenet: Airi Laitinen, Anneli Myllylä, Tekla Piispanen, Outi Ruuska

 

Siena on vetäjänä kuvataidehankkeessa Pensselit sannasta. Muita osallistujatahoja ovat Tapperien taideseura, Mannilan ja- Heralan taidesäätiöt. Paikallinen Viisari on puoltanut hankerahan saamista ja nyt odotellaan lopullista päätöstä Elystä. Hanke on jo käynnissä ja esimerkiksi museon Kainin jalanjäljissä-näyttely on osa hanketta. Jos hanke saa vihreää valoa Elystä tarvitaan sienalaisia mukaan hankkeen toteuttamiseen. Iso ponnistus on saada kaikille Saarijärven kouluille oma taidekummi, joka vierailee koululla ja tuo taiteen tekemistä tutuksi oppilaille ja opiskelijoille.

 

Kesällä on luvassa Sienan myyntinäyttely aivan Saarijärven keskustassa. Näyttely pidetään Kirmot-viikolla (18-24.7.2016) osoitteessa Kauppakatu 6. Avajaiset maanantaina 18.7 klo 18. Näyttely avoinna ti-su klo 11-18.

 

Töiden tuonti maanantaina 18.7 klo 10-13. Näyttely on myyntinäyttely, josta taiteen saa heti mukaansa eli työt vaihtuvat toivottavasti nopeaan tahtiin! Työrajoitus on 5 työtä esillä per taiteilija mutta jos/kun töitä myydään niin lisää saa tuoda koko viikon ajan. (Mahdollista on myös tuoda näyttelystä pois jääneistä töistä portfolio, joista asiakas voi valita haluamansa teoksen.) Huomioithan että jos työt ovat suurikokoisia voimme joutua rajoittamaan esillä olevaa kpl-määrää. Töiden tekniikkaa tai valmistumisaikaa ei ole rajattu. Ripustusmaksu 10 € ja ilmaiseksi selviää jos hoitaa muutaman myyntivuoron näyttelyn yhteydessä. Myyntiprovikkaa ei Siena jäseniltään peri.

 

Näyttelyn yhteydessä järjestetään työpajoja joissa sienalaiset ohjaavat kaikkia kiinnostuneita tekemään taidetta. Työpajat kestävät noin pari tuntia ja ovat osallistujille maksuttomia. Aiempina vuosina työpajojen aiheina ovat olleet esim. keramiikka, kankaanpainanta, vaatteiden ja sankojen tuunaus, grafiikan eri menetelmät yms.

 

 Jos sinulla on kiinnostusta vetää jotain työpajaa tai ideoita mitä työpajoja voisimme järjestää ota reippaasti yhteyttä!

 

Näyttelyn yhteydessä toimii pop-up-kahvila Taidelataus.

 

 

Jäsenmaksut ovat tärkeä rahoituskeino toiminnallemme. Kiitos tuestasi!