Valikko Sulje

Hei sieanalainen!

Joulun aika alkaa olla aluillaan ja vuosi lopuillaan. Tänä vuonna Sienan toimintaan on mahtunut mukaan tuttuja ja turvallisia asioita ja jotain uutta ja ihmeellistä. Ensimmäinen Kulttuuri kesän avoin ja valtakunnallinen näyttely Kisasuojassa osoittautui menestykseksi. Vierailijoita kävi näyttelyssä noin tuhat. Suunnitelmissa on ensi kesänä uusia tempaus. Virallisista aikatauluista tulee tietoa lähempänä. Saarijärven kulttuurikesän puitteissa on paikkakunnalle perustettu uusi kulttuuriyhdistys, johon Sienakin on liittynyt jäseneksi. Kulttuurikesä-yhdistyksen tarkoituksena on toimia kaikkien paikkakunnan kulttuuritahojen kattojärjestönä. Uuden yhdistyksen kautta kulttuuriasioiden ja -tapahtumien järjestäminen saadaan sujumaan entistä jouhevammin.

Talvinäyttely on teemaltaan vuonna 2012 Valon ja varjon leikki. Teoksia saa tuoda Saarijärven kaupungintalolle jurytykseen perjantaina 3.2.2012 kello 9.30 alkaen. Teoksissa on oltava asianmukaiset ripustusvalmiudet ja teostiedot. Teosten tuonnin yhteydessä kerätään myös 5 euron suuruinen ripustusmaksu. Näyttely päättyy perjantaina 2.3.2012. Työt voi noutaa tuolloin heti kello 15 jälkeen.Valon ja varjon leikki-näyttelyn yhteydessä ei järjestetä avajaisia. Avajaisten sijaan ystävänpäivänä 14.2.2012 järjestetään Saarijärven keskustassa cafe Kardemumissa taidehuutokauppa, jonne sienalaiset voivat tuoda teoksiaan myyntiin. Aikataulut teosten toimittamiselle ja muille tapahtumatiedoille tulevat lähempänä tapahtumaa tietoon.

Toukokuussa kokoonnutaan jälleen vuosikokoukseen, jonne toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi kaikki sienalaiset. Luvassa tarjoilua, menneen toimintakauden muistelua, ja uusien kujeiden suunnittelua. Kokouksen ajankohta ja paikka on vielä avoin. Aikataulutietoja päivitetään paikallislehtien ilmoituksissa ja Sienan kotisivuilla www.siena.fi. Siena löytyy myös facebookista. Puheenjohtajalle tai sihteerille kannattaa myös soittaa rimpauttaa, kun mieleen jotain juolahtaa. Tämän kirjeen mukana tulee jäsenmaksutosite vuodelle 2012.

Rauhallista joulua ja virkeyttä uudelle vuodelle toivotellen!

Heini Tenokoski / puheenjohtaja

040-5031801

Suvi Hyppönen / sihteeri

040-8320364